Movies!

Okej sett två filmer i helgen.
Invictus och Ghost writer.
Invictus var helt klart den bättre men inga får något topp fem betyg.
Tyckte att Ghost writer var lite seg men den gick ändå!
Invictus var en bra story Morgan Freeman gjorde en bra rolll och även Matt Damon.
Börjar gilla Matt mer och mer.
Jossan kommentar när vi tittade på Ghost writer var Jonnie håll fokus på filmen annars fattar jag inte vad som händer. Gillade kommentaren=)
.
Fik även en liten smått shock idag att jag fick beta att idol-Rabih och idol-Eddie är dom som sjunger Hurricane.
Jag trodde bara det var en snubbe som sjöng hela tiden men ack så fel jag hade.
-
-
En helt annan ska som jag glömt ta upp är att när jag ska försöka vara lika manlig som Beatrice och prata norrländska så har det aldrig fungerat utan jag har låtit mer som en finne typ Mark Levengood. Men häromdagen då jävlar satte jag den.
Det Jag nu kan säga på Norrländska är "När älgen är blå så är ölen kall".
Det får bli mitt nya manliga partytrick! Yes!
Nej nu har jag ej tid med att blogga mer idag hörs imorgon istället=)

Teachers in the shit!

Jag kom att tänka på en sak.
Vem är det man egentligen lita på mer än sina föräldrar när det kommer om kunskap?
Jo sin lärare. Men en hel del lärare har helt fel i vissa saker dom säger och vinklar saker så som dom vill ha det vinklat.
Jag menar jag tror lätt att någon lärare som är trött på sitt jobb och hatar ungjävlarna som han undervisar lär ut dom fel för att sedan kunna ge dom ig på proven.
.
Sedan har man dom lärarna som säger att man gör fel när man inte gör det. Hade en lärare som gjorde så mot mig, slutade med att vi hade ett bråk jag kallade honom fula saker och han mig. Jag fortsatte att gå på lektionerna och ställde frågor som fick honom att gå upp i falsett och det var lika roligt varje gång!
-
Men sen finns ju de få lärarna som man avgudar för att dom är riktigt skön. Btw så kommer jag ihåg när min gamla högstadielärare ringde mig när jag precis hade slutat gymnasiet och frågade om jag kunde tänka mig att vara vikare för idrott en dag.
-Självklart svarade jag.
När jag kom dit fick jag även veta att jag skulle vara undervisa i niorna matte och i biologi också.
Idrotten gick kanon men sen kom det till matten och när en elev kom och frågade mig om hjälp gick jag fram tittade på talet och frågade vem som var plugghästen i klassen. Han pekade på en tjej lite längre bak i klassen som jag från hennes utseende förstod att jag inte hade behövt fråga honom om det.
Då sa jag till killen att han får utnyttja henne istället för mig för då skulle han troligtvis få ett mer korrekt svar.
Sedan kom det till biologi och de som dom höll på med var röda blodkroppar eller något.
Jag fick även veta att den som brukar undervisa dom vara en lärare jag brukade ha som var duktigt men över 30 ogift och ganska manlig.
Så jag sa till klassen att istället för att jag undervisar något som jag inte kan och finner intressant så tar jag något jag kan. Det fick bli sexualkunskap och jag tror jag gav dom en bättre lektion än den jag fick och jag tror även att läraren som skulle haft dom i det ämnet senare skulle tacka mig än idag om vi skulle mötas!
Så det jag försökte säga med den här historien vet jag faktiskt inte men jag drog den ändå!
Så ha säkert sex annars kanske du trampar i skiten!

uteliggare.

Om man är uteliggare eller en som tigger efter pengar varför begår man inte bara något brott för att få någonstans att sova. Eller man kan ju försöka och göra ett rån där man kanske kan komma undan med miljoner eller så hamnar man i fängelse och får även då ett tak över huvudet.
-
Eller så kanske man är uteliggare utav en helt annan anledning.

Stockholm!

Jag tror faktiskt jag börjar gilla Stockholm mer och mer.
Har alltid tänkt på att man bara ska bo här ett tag för att sedan flytta tillbaka eller till en mindre stad men just nu känns det som jag gillar Stockholm mer och mer och att jag kan inte se mig leva i en mindre stad just nu! So I like it.
-
Jag lyckades köra från Söder till Arlanda mitt i rusningstrafiken vilket också är väldigt duktig var t.o.m fräck.
-
Stockholm har allt som alla andra städer har och lite mer. Mer brats, mer pundare, mer freaks, mer folk, mer affärer, fler matställen och gillar man inte det ena kan man bara ta det andra.
Nej hörs sen Bye bye

Nice way to die?!

Man har ju hört att drunka ska vara det skönaste sättet att dö. Men hur vet man det?
Hur kan någon veta hur det skönaste sättet att dö är?
Har dom testat att dö på olika sätt och sedan skrivit känslan?
Eller har dom gått och frågat folk som vrit nära att dö hur det var? Fast då kan ju inte dom jämnföra vilka sätt som är skönast att dö på eftersom troligtvis så har dom batra testat ett sätt.
Sedan finns det ju sätt som inte går att testa som tex bli skjuten i huvudet, hoppa ner i lava, få huvudet avhugget av giljotin m.m.
-

Kanske menar dom att det är det finaste sättet att dö när man drunknar, men jag skulle inte vilja drunkna i tex Örken (som ligger i Braås och Braås ligger ca tre mil utanför Växjö som i sin tur ligger i Småland och är Smålands största stad) där allt är brunt och du kan bara se knappt en se en cm framåt.
Nä tror verkligen inte någon kan veta!

Movie Bye Bye Kattis the way home!

Okej först börjar jag med att berätta att jag var på The Expandables och den var helt okej! Var på den med Kattis henne kille och Sivan.
-
-
Sen sa jag hejdå till Kattis vilket var jätte sorgligt kommer inte träffa henne på ett tg nu när hon ska till Peking och plugga!
-
-
Sen skulle jag och Sivan köra ut till Södertälje vad tror ni Stockholm håller på med då? Dom bygger om som vanligt och nu bygger dom om på den enda vägen som jag hittar så fick ta en annan  helt okänd väg för mig till Södertälje men det gick bra som ni ser eftersom jag nu bloggar. Är dock ganska stolt över mig själv vad jag presterade!
-
Jag måste även börja fundera på om Christian och Jennie vill ha mig dödad för dom erbjöd mig att låna deras bil.
När jag nu körde på en väg jag aldrig har kört på förr och vet inte om jag kör i rätt riktning så börjar det regna vad gör man då? Jo man sätter på vindrutetorkarna men nej då då blir det bara ännu värre så man ser ingenting. Tror att deras plan var att jag inte skulle se något och köra av vägen.
-
En annan sak jag tycker är roligt är att i Sivans Stockholms bok står det att vi annvänder ordet "god kväll" När gör vi det? Aldrig eller jo kanske om man är en stel nyhetsläsare som har en pinne i röven och som försöker vara helt allvarlig och obrydd!
Nej nu ska jag Sova.
God natt bloggen Godnatt Silvia och kungen och Godkväll alla Stockholms pundare

Bussar?

Det finns ju vägar där bara bussar får köra på här i Stockholm. Men om jag har en familjebuss får jag köra den bussen där? Det står ju bara Buss på vägen! Och varför har bussar egna trafikljus? Det är inte ens en röd lampa på deras? Vet dom inte vad det betyder att ha vanliga trafikljus eller vill dom bara känna sig speciella och kunna skryta om att dom har egna? Kanske är det att dom fick trafikljusen istället för att få träningsförmåner på jobbet!

The one who knew!!

Okej det här måste det bloggas om!
Sivan- Jonnie visste du att han som spelar Gandalf är samma person som spelar Dumbeldore.
Jag- Nej det är det verkligen inte.
Bea- Jo det är det visst det
Jag- Nej det är det inte för det är Ian McKellen som spelar Gandalf och en anna som spelar Dumbeldore.
Bea och Sivan- Ska i slå vad lätt.
Jag- Lätt
Ett 188188 senare
Mannen som spelade Dumbeldore i de fyra sista Harry Potter filmerna heter Michael Gambon och han som spelar Gandlaf i Sagan om ringen heter Ian McKellen.
-
-
Häromdagen
Bea- Vad heter Pias man?
Jag- Manne
Bea- Nej men man kan inte heta Manne!
Jag- Jo Bea det kan man!
Bea- Pia heter din Man Manne?
Pia- Nej han kallas bara för det.
Bea- Se du Jonnie man kan inte heta Manne.
Jag- Jo det kan man!
Bea- Nej Ska vi slå vad?
Jag- Lätt
Ett 118118 Senare.
Det finns 980 män och 3 kvinnor som bär namnet Manne i Sverige.
Jag- In your face Bitch!
Bea-
Bea-
Jag- Okej men Bea du kan sluta gråta vänj dig bara!
-
-
Nu tror Bea på allt jag säger=)

Hasch Kaka?

Jag håller på och bakar min kaka som Jennie Ska ha med sig till jobbet! Hur kul skulle det inta vara att ha i lite hasch i den? Jag menar att dom hade blivit så höga på jobbet, och eftersom det bara jobbar feta personer där nu förutom Jennie, Annika Ulla (kan namnen på dom alla) så skulle kakan kommer kakan ta slut hur fort som helst. Bara en tanke eller är det de?

Snor!

Man ser ju små barn äta snor hela tiden så min fråga till er idag är om snor smakar något? Och mitt snor borde ju smaka annorlunda än någon annans!
-
-
Annars har vi käkat och tittat runt lite i Stockholm.
Imorgon blir det Grönan tror jag och eftersom Martina är här uppe ska vi nog möta upp henne också!

Stockholm like a tourist!

Jag har alltid gillat Stockholm som en Stockholmare men nu när jag måste visa Stockholm upptäcker jag mycket mer och jag gillar det ännu mer.
Var på Fotografiska museet idag och gillar det skarpt.
Vi såg dock ett riktigt original, en fet tant med halva magen utanför tröjan som särade så mycket med benen att man såg hela härligheten under kjolen. Samtidigt som hon gjorde det åt hon majonäs direkt ut flaskan. Det såg ut som en stor fet utvecklingsstörd baby sutta på sin nappflaska.
Vi var även på ett ställe som hette fjäderholmarna där man fick betala 100kr att åka dit. Fine 100kr är inte mycket men om man kommer till en liten ö (typ som lillön i Braås) så vart det ej värt det. Fast det fanns glass ändå så kanske lite.
En sak som folk alltid får höra om Sverige är att vi är väldigt mode intresserade och att alla ska vara blonda! Jag menar blonda jag vet inte men jag ser inte svenskar som blonda! Finns det verkligen så många blondiner i Sverige?
Vi får se vart morgondagen tar oss!
SKa upp vid tio i sex i morgon klä på mig och börja jobba.

Soccer and visit!

Just nu har jag besök från Schweiz, riktigt kul!
Men va fan hon vet mer om Stockholm än vad jag gör.
Såg även en parad med en massa vakter till det kungliga slottet.
Jag gick fram och frågade vad det var.
Fick svaret det är bytet utav vakter.
-Okej gör ni så varje dag?
-Nej bara under sommaren men det vet väl alla?
Gör man?
Had no idea.
Såg även det kungliga slottet innefrån.
Inte alls impad faktiskt.
Var också och tittade på fotboll och tänkte medan jag tittade på fotboll att den största supporten som skriker mest tittar nästan aldrig på fotbollen  utan bara på dom han skriker åt.
Han kan inte säga att han ska åka och titta på fotboll utan får säga att han ska åka och ska åka och skrika lite.
Nää ska titta på film eller kanske kan sova nu!
Pusssss

Försök till skor nr2!

Sms till Jossan
-
Vacker som få
men min syster ändå
jag älskar dig med hela mitt hjärta
men även min uppväxt ibland var en smärta
varje gång jag inte är med dig min syster
så blir jag ganska dyster
kanske behöver jag något som påminner om dig
hmm om något vet så säg
kanske ett par buna tiger i 42-43
så folk ser den lycka som du ger.

Blogg Awards with a Bighead!

Jag har hört ett rykte om att folk har fått sina biljetter till blogg awards. Jag börjar fundera på vad mina biljetter är? Jag menar duger inte mina inlägg? Är dom inte moderiktiga nog? Är det för lite bilder på bloggen vad är fel?
Nej damn dom kanske är i Växjö...måste vara det bäst att jag ringer och frågar Mamma.
Men vad kommer hon säga?
-Hej Mamma har mina bloggawardsbiljetter kommit?
-Är du dum i huvudet Jonnie? Bloggar du?
-Nej jag vet inte vad du menar!
-Skärp dig bli en man!
-Det är jag redan hinner inte prata nu måste hmm ta ut min snus och bygga klart min bil...
.
.
Annars har inte mycket hänt har varit lite sjuk och klippt mig.
Jag gick till min favorit här i Stockholm men han lyssnade inte på vad jag ville ha för frisyr. Utan gjorde som alla andra frisörer och kapade nästan allt. Nu ser det ju ut som att jag har ett stort huvud också! Damn nu kommer Mamma tro attg jag är vattenskalle också! Damn Moma I just wan´t you to be proud!
Jysse vart är du? Du är min favorit frisör för du lyssnar ju. Sen att du inte alltid gör som jag vill är kanske bra det med=)
Imorgon ska jag bjuda Jennie på min looser middag där jag vann NOTHING!
Just det jag vann ingenting, hur fan kan man vinna ingenting? Kanske vann Vattenskallen. Btw kan ju inte gå vid frukten i affären nu längre folk tror ju att mitt huvud är en melon. Not Good!
Kom på en annan sak. Mr Big i sex and the city kallas nog just för mr big för att han har ett stort huvud eller näsa!


Sexuella trakasserier?

Okej det förra inlägget var riktigt tråkigt så får kompa det med en fråga.
Ni vet kanske att vissa företag på sin  hemsidor har en figur som man kan ställa sina frågor till. Om man ställer opassande frågor till dom eller skriver fula saker kan man  då åka dit för sexuella trakasserier om man skulle skriva något väldigt opassande till dom?
Jag ställde lite frågor i alla fall till Telias Eva och Telenors Emma.
1.Hur gammal är du?
-Eva vill ej svara för att hon är mån utav sitt privatliv och hon säger att hon inte behöver prata med oss mer än om telias produkter.
-Emma är 28år.
2. Är du singel?
-Eva är fortfarande lika tjurig.
-Emma är 28år.
3. Ska vi gå på date?
-Eva förstod mig inte.
-Emma kunde inte för att hon jobbade dag och natt och svarade på alla frågor som ställs till henne.
4. Gillar du kvinnor?
Fick dryga svar utav dom båda.
5. Är du homosexuell?
-Eva börjar bli riktigt bitter och upprepar de hon har sagt.
-Emma tycker att kärlek är fint men den sexuella läggningen är onödig.
6 tycker du att jag är jobbig?
- Eva hittar inget svar på den frågan, så tar det som ett j a.
-Emmas svar, "Vad tråkigt om du inte har lust att prata med mig så kan du bara stänga ner mig"
SLutsatsen blev att ju mer man pratade med Emma desto roligare och snällare blev hon. Eva tycker jag var en riktigt bitter kvinna. Kanske är hon i klimakteriet så det är därför hon inte vill svara på frågorna och ger kyliga svar.
En annan sak jag tänkte på är varför det bara kvinnor som svarar på ens frågor och varför det inte finns några data män som typ Ulf eller Thorbjörn som kan svara på ens frågor?

Måndagsfylla.

Jag pallar inte berätta hela helgen men kan säga att den var bra. Var ute på lördagen och skakade rumpa. På söndagen så plankade jag och Jossan in på tunnelbanan precis framför två sl-vakter. Men som vanligt lyckades vi ta oss ur det. Sedan åkte vi till Södertälje och tittade på fotboll. Jag brukar vara bra på att laga mat och Jossan är inte lika bra men hon är bra hon också men vi lyckades i alla fall göra världens äckligaste köttfärssås. Men tydligen så smakade Jossan dagen efter på jobbet och då var den riktigt god, jag "glömde" min matlåda så kan ej uttrycka mig.
Igår så jobbade jag och sedan direkt efter så mötte jag upp Kattis som bjöd mig på middag. Sen gick vi ut till ett ställe på söder som hette något på Persia som var ett riktigt mysigt ställe. Där togvi oss några glas vin och öl. Det var riktigt nice. Kan rekommendera stället. Vet dock inte riktigt vad det hette mer än Persia och inte vilken gata det ligger på men jag kan peka ut vart det ligger.
Jag tog även upp hur onödigt jag tyckte vinna äran var och vi frågade oss själva att skulle man köpa lotter om man visste att man inte kunde vinna pengar utan bara vinna äran? Hell No!
Sedan i alla fall efter ett tag skulle vi gå vidare för dom stängde. Vi gick ner längs söder mot slussen. Vi hittade dock inget riktigt ställe vi ville till så vi för till Mc.
Sedan fick Kattis för sig att hon skulle följa mig hemåt och jag fick ej följa henne. Sedan gick jag med på att hon fick följa med mig till Medborgarplatsen för att ta tunnelbanan därifrån och nästan hem. Men tunnelbanan hade stängt. Damn också. Så jag fick ringa Bea som fortfarande var uppe och be henne kolla hur Kattis skulle ta sig hem. Så det fick bli en tripp tillbaka till slussen för att Kattis buss gick därifrån. Jag släppte av henne där gick tillbaka mot söder stannade på seveneleven och köpte halstabletter. Kom hem och sen sov drömde lite och så vaknade jag åtta av att min telefon ringde och väckte mig och damn vad min hals gör ont!

I´m a asslicker I´m a asslicker!

Jag uppdaterar mer im orgon om helgen.
Men det jag kan säga om idag asslicker nr1 (Jossan) asslicker nr2 (jag) klararade oss idag med genom att slicka lite röv. Gillar ändå sl vakterna=)  Mer om det imorgon!

Bitter Utgång

Ikväll blir det utgång! Första gången jag dricker sen det gick snett. Vi får se hur det går. Men ett glas vin och jag kommer bli full. Ska nog inte shotta whisky som jag gjorde sist.
Annars är allt bra med mig men är dock fortfarande lite bitter för att jag vann utan att vinna något
Vad är då meningen med att vinna om man inte vinner något?
Nej nu ska jag till dom som väntar. Råkades bara bli typ 2 timmar sen

Träning eller inte!

Idag var det planerat att jag skulle träna! Men det blev dock ingen träning! Innan ni dömer mig så måste ni tänka på att jag faktiskt bor i Stockholm och det finns saker man kan göra. Som idag så gick jag och körde femkamp istället. Sen är det så att affärer och dylikt stänger inte vid 6 här. Okej är man på riktigt shopping humör i tex Växjö efter klockan 18.00 så kan man gå till Clas Ohlson eller Åhlens och shoppa eftersom dom har öppet till 19.00. Men som sagt här finns det mer som lockar. Större stad fler frestelser. Om vi sedan går tillbaka till Femkampen så hade jag, Jennie, Christian, Jossan och Denis femkamp. Första gången vi körde så spelade vi om en middag med alkohol på Hard Rock Cafe på lördag. Självklart så vann inte jag utan Jennie vann jag kom tre eller fyra. Andra gången vi körde så vann jag överlägset vann 4 utav 5 grenar. Men dock så spelade vi inte om något då utan bara ära. Jag bryr mig verkligen inte om det det viktigaste är ju bara att man har kul eller inte. Va fan min vinst var ju helt
Inte sist ! Y-eahy!

Stuff stuff stuff and Crap!

Idag var jag en stygg pojke! Gick nämligen inte till gymet. Men jag gick från Slussen till Söder och köpte sushi. Gick sedan hem och åt Sushi med Christian. Sedan så tittade jag på I love you Phillip Morris med Jim Carrey och Ewan McGregor. Den var sådär, väldigt speciell. Imorgon blir det i alla fall träning. Då blir det stenhård träning! Andra sveckan är alltid svårast att fortsätta träna sen går det automatiskt!
Idag har jag även fått veta hur man bajsar i rymden. Det gör man nämligen genom en tratt! måste ju vara en konst det där. Undra om man får betyg i det när man gör sin utbildning på NASA!
En annan sak jag undrar på vem fan döpte Batman till läderlappen? Läderlappen för mig låter lite kinky och inte någon superhjälte och varför har vi ej tillverkat en Captian Sweden? Usa har ju Captian America. Btw Captian America ska bli film och kommer släppas 2011! Så man har i alla fall något att se fram emot! Vet inte varför men mina blogg inlägg verkar inte ha någon sammanfattning. Jag menar på ett inlägg hinner jag få med en massa bra saker!=)
Oj hittade en gamal bild på mig på Jennies dator.Ser ju lite skelögd ut och ganska utländsk! Inte konstigt agtt folk frågar mig vart jag kommer ifrån ibland!

New York New York I love you och lite till

Ganska dålig film faktiskt men jag kommer nog snart gå runt och säga det. Nu är det bara 21 snart 20 dagar kvar till jag och Jossan åker till N.Y! Yeay! Kanske borde testa squashing när jag är där eftersom det inte finns i Sverige. Funderar dock på att åka med nästan tom väska så jag kan shoppa a lot=)
En sak jag funderat på annars är hur kul skulle det inte vara att jobba på 118800? Jag skulle älska det jobbet att få annorlunda frågor och vara tvungen att svara på den fråga. Haha undrar om dom behöver mer folk?
Läste att om man ska jobba för dom ska man vara kreativ, serviceinriktad och kvicktänkt vilket jag tror jag är. Kreativ ahh det är jag kan komma på nya saker att göra när jag har tråkigt eller har tröttnat på någo. Serviceinriktad är jag mer än väl, ibland tom lite för mycket och kvicktänkt är jag också när det gäller sådan som innefatar ge konstiga svar eller tjaffsa tillbaka. Jag är som klippt och skuren till jobbet!
Nej ska sova nu funderar skarpt på att gå upp en timme tidigare imorgon för att gå en runda=)
Får se kanske aldrig blir av men ska sova nu hoppas ni alla får en god och inte en ond natt! Btw säger man att man har haft en ond natt när man drömmer mardrömmar? och varför just god morgon och god dag. ahhja snäll natt i alla fall Pusss

Tjock prostitution!

Hej!
Igår såg jag och Jossan på en dokumentär om feta personer i Usa som säljer "squashing". Squashing går ut på att dessa feta kvinnor som väger ca 275kilo sätter sig på män och och nästanm kväver dom. Kvinnan på tv sa att det gjorde ont för männen att bli mosade men att dom gillade det och att dom blev upphetsade utav det. Tydligen måste dom tycka det är skönt eftersom dom betalar 300 dollar i timmen för det. Jag tänkte efter och började tycka att det liknade lite utav prostitution, visst det innehåller inte sex men en man betalar för en tjänst för att bli upphetsad för. Fast å andra sidan så är det som en massage med en happy ending! Jag vet inte vad jag ska tycka. Visst är det bra att överviktiga människor hittar ett sätt att tjäna pengar på men squashing vet i fan om det är rätt sätt. Fast det som var bra med kvinnorna var att dom inte hade komplex för sina kroppar. Fast det kanske är negativt också får dom gör dom inget åt att gå ner i alla fall 100kg. Jag vågar dock ej skriva detta inlägg på engelska för då kanske jag hade blivit squashad mitt i natten. Fast å andra sidan lägger jag på mig några hundra kilo kanske jag också kör det som en karriär.
Vad tycker du? Prostitution eller inte?
Nej ska gå till jobbet.
Här ser ni en bild hur det ser ut!
http://tyrashow.warnerbros.com/Picture%2016.png

Flugor

Idag har jag jobbat, tittat på fotboll umgåts en jätte snabbis med Ben & Jerry igen. Det var ett kärt och litet återseende. Igår så var Jossan "inte" hundra procentig så jag stod för frukost, middag och efterrätt. Så frukosten var vanlig, sen blev det Cesarsallad och till sist blev det en sjukt god efterrätt. Okej inte för att skryta men jag är riktigt duktig på att laga mat och baka men det här var nog det godaste jag någonsin lagat. Det är lite mer än halva kvar nu dmen Denis kommer snart hem och då kommer den att bli GONE ganska fort. Imorgon blir det träning igen och musklerna ska dit och det lilla fett jag har ska bort.
 En sak som jag undrar över är varför flugor åker mot lampor och ljus? Bländar inte ljuset dom? Eller har dominbygda flugsolglasögon?
 

Me like.


Karate kid!

Jag måste säga att jag blev lite besviken på karate kid. Visst var den rolig emellanåt men nej tycker den var ganska dåligt spelad. Den som gjorde sin roll bäst var Jackie Chan . Kanske en utav hans bäst roller. Annars var filmen lite seg och man fattade vad som skulle hända fast det visste man innan man gick på den. Men som sagt den var rolig emellanåt. Idag händer inte så jätte mycket sitter och tittar på So You Think You Can Dance. Mina tuttar värker så otroligt mycket. Så fort jag tar ett steg gör det ont. Ska nog ta det lugnt idag. Imorgon tror jag faktiskt att jag kommer vakna upp med bröst. Vem vet kanske inte är träningverk utan bara växtverk?


Karate svett.

Okej nu är lite mer än halva dagen avklarad! Än så länge har det varit Jobb och Tapas helt okej gott men överskattat i min familj! Sitter nu mellan tapasen och bio. Ska bli grymt spännande och se den nya re-maken utav Karate kid. Tittade idag på jobbet om man kunde beställa hem dom gamla ninja kids men det kunde man dock ek. Hoppas det kommer re-make på dom filmerna också. Nu medan jag sitter och bloggar känner jag att det luktar lite fotsvett och tror det är jag som luktar eftersom det bara är jag här. Damn jag luktar ju aldrig illa. Eller det kanske jag gör men inte så att jag märker det själv. Då är det illa. Kattis och jag diskuterade idag hur hemskt det egentligen är att äta kräftor. Dom kokas ju levande. Det är ju hemskt om något. Det är typ som om jag skulle binda en kyckling innan jag börjar steka eller grilla den! Det är ju riktigt äckligt när man tänker efter. tur att jag ej gillar kräftor. Nää ska byta strumpor nu och sen dra till bio hörs sen hoppas den är Great!
Over and out

Biff!

Idag blev det som sagt träning, jobb. Sedan blev det mat hos Jennie och Chris ganska god mat lite farmor stuk på det hela men hey farmor gör ju god mat med. Sedan blev det film Green Zone som släpps på hyr nästa vecka. Filmen var riktigt bra Matt damon gör en bra roll. När jag tränade idag tänkte jag på alla muskelknuttar med värsta biff armar och sedan så ser man att dom har riktigt kyckling ben. Väldigt snyggt eller inte! Märker man inte att man börjar få lite biffigare armar och att benen är lika små som dom var när man var en finnig tonårig? Om ni träffar någon med sådana armar. En annan sak som gjort mig ganska förvånad är att ingen vet vad en speta är här uppe! Konstigt folk. Nää ska upp tidigt nu sååå God natt lajla tov.

Kyss mig långsamt!

Jennie tog inte riktigt brevet som jag vill!
Idag blev det i alla fall jobb, träning.
Nytt försök kommer imorgon=)
Det är ganska tråkigt att träna, inte äta godis eller onyttigt och inte får shoppa något. Typ som inget värt att leva för.
idag fick jag höra ett ganska roligt utryck "kyss mig långsamt" och det sa personen som annvände det till hennes dotter när hon ljög. Svenskan har verkligen märkliga uttryck
Sitter just nu och tittar på Sopranos. Verkar vara helt okej men jag hänger inte riktigt med.

Morgondagen schema ser ut Jobb, Träning mat.
kimorgon kommer även en som jag kallar för Åsnan till Stockholm och jag ser verkligen inte fram emot det!
Pok


Försök till nya skor 1.

Eftersom jag har köpstopp så får jag hitta nya vägar att få min nyfunna kärlek till hamn. Det blev ett brev till Jennie & Christian!
Hej Världens bäst syster och Christian!
Hoppas att ni mår jätte bra idag och att er dag har varit den bästa dagen i era liv.
Jag vill bara tacka för att ni finns och för att jag får laga mat och disk upp efter er.
Jag älskar er verkligen med hela mitt hjärta och jag tycker att det kommer att bli jätte tomt utan er.
Jag kommer sakna er jätte mycket varje dag. Ni kanske ska ge mig något som påminner mig om er.
Och varför inte då passa på att köpa ett par bruna mocka Tiger of Sweden skor till mig. (Finns på Scorett i skrapan ni kan inte missa dom).
Pusssss
Jonnie
Så såg brevet ut och sen var det en bild på ett par skor och en Jonnie med ett stort leende på.
Nej ska Sova Godnatt
Pusssss

Stålmannen

Jag lyckades ta mig till gymmet men inte springa förbi skoaffären, såg ett par riktigt snygga mocka kängor från Tiger mmmm me love!
I alla fall när jag var på löpbandet kom jag tänka på Stålmannen. Han är ju starkast i världen och han kan flyga och när han springer han jätte snabbt!
Men har Stålmannen också världens bästa kondition? Jag menar ju snabbare man springer desto jobbigare blir det. Är det därför han alltid springer i Smallville när han är ung och när han sedan är gammal orkar han inte mer utan tar genvägen genom att flyga?
Näää snart dra jag till jobbet! Ska bara förbi hammarby först!

Blogg Middag!

Heej!
Ny dag nya tag! Ska snart gå och träna vilket är kanon vilket som är mindre bra är att min favorit skoa affär ligger p vägen och dom har 50% på allt! Jag har lovat Jossan att jag har shoppingförbud eftersom hon och jag ska go crazy i New york! Så kommer bli svårt att gå förbi utan att slinka in och köpa något.
Annars idag har jag hunnit med lite. Städat handlat och sedan har jag bjudit två utav mina största blogg fans Jennie och Annika på middag.
Det blev aprikos och curry Cous Cous sallad med grillad kyckling och grekis yoghurt. Eftersom dom två är ganska kräsna så blev det ganska svårt att läga maten men jag lyckades tillslut.
Nej nu ska jag gå och träna och får springa förbi när sko affären kommer!
Hörs sen
Så här taggad är jag på att träna!

Bad and a little hairy day!

Idag var dagen verkligen sämst till att börja med! Jag ville bara ligga kvar i min säng och ha en heldag framför tv. Kanske mysa lite med Ben & Jerry och en fet Godispåse! Men istället  jobbade jag  9 timmar utan rast och mat och det gjorde mig ganska trött! Speciellt eftersom jag har en nyttig månad så jag kunde inte ta en godis bit så fort blodsockret sjönk som jag brukar göra för att bli lite piggare. Annars brukar det vara ganska lätt att ta en godis när man känner sig trött för det gör så att känner man sig som en duracell kanin i några minuter för att sedan ta en till.
Det blev inte heller någon träning idag och det har faktiskt inte blivit någon på tre dagar! Jo om man räkna en morgon promenad men det räcker inte om jag ska bli lika biffig som han i den gröna milen på mindre än en månad! Damn!
Idag har jag även blivit kallad för 08 utav en man i Gustavsberg så antar att jag äntligen blivit erkänd utav stockholmare som stockholmare och det är då från och med idag som pappa kommer att förskjuta mig från familjen.
Har även kommit på att jag att jag är den enda i vår släkt (pappas sida) som kommer att bära med mig namnet Hjalmarsson så Pappa och Farfar ni vet ju vem ni kan favorisera i testamentet annars kanske efternamnet rycker!
Jag följde även med Kattis idag och tittade på när hon flätade delar av sitt hår. När flätkvinnan flätade hennes hår såg jag att hon hade glömt raka sig under armarna! Jag tror man kunde gjort en fläta utav hennes armhållshår också! Det är andra kvinnan på inte så länge som jag ser med orakde armhållor! Själv tycker jag att det är ganska ofräscht när en kvinnan har hår under armarna jag menar hur jobbigt kan det va? jag trimmar mitt skägg typ två till tre gånger i veckan! jag menar det är ju okej kanske att ha lite stubb men att ha så mycket hår som dom kvinnorna hade under sina armar har inte ens jag på mitt kön om jag lämnar det otrimmat i några månader! En förbättring damer! nej ska Börja göra mig i ordning för att sova!
Hörs imorgon Godnatt
Du, Glöm inte att raka dig under armarna!

Snart!!!

Update kommer snart men först en fråga!

Växer allt hår på kroppen lika snabbt? Vilket växer då snabbast respektive långsamast?
Hur kommer det sig att det bara kan växa till en viss längd på armarna och en annan på benen?

Ett Konstigt uttryck jag har börjat annvända. Nu tog du mig allt på sängkanten! Heter det verkligen så?

Hörs snart
Xoxo Jonnieboy


Inception!

Det blev inget självmord utan det blev Inception och den var såå bra! Såå väl spelad, såå bra story, Såå bra manus, Sååå Grym Älskade den. Den bästa filmen på väldigt länge och nu när jag kommer hem så är gröna milen på två ännu en bra film kan det bli mycket bättre?
Eftersom mitt gymkort som jag fått utav Christian när jag fyller år börjar gälla i morgon så börjar även mitt nya nyttiga liv! Jag har fått med mig Bettatrice, Jennie och Christian på det hela! NÅgon mer som är med? Ska ha en detox i en månad eller så! Ska försöka bli lika biffig som han som är den mörkhyad killen i Den görna milen. En månad och jag är där! Not!
Nää ska titta lite på Filmen nu ska även Sova!
I morgon kanske det blir en sväng till gymmet, Jobba och en träff med Katarina!
Om en utav de Siamesisk tvilling (sådana som sitter ihop) begår ett mord eller någo liknande och den andra är helt oskyldig blir dom båda dömda till fängelse då?
Over to you!
Pusss

RSS 2.0