Me and my pimples!

Jag vet inte vad som har hänt men jag har fått fyra riktigt stora finnar!
Dom är riktigt äckliga! Jag som nästan aldrig har finnar. Vill nästan ta mitt liv för att dom är så äckliga. När jag ser mig själv i spegeln blir jag nästan rädd! Inte konstigt att folk har tittat snett på mig hela dagen!
Vem kom egentligen på att döpa dom till finnar? Var det för att man inte tyckte om det finska folket? Jag menar finnar är ju inte vita som finskorna är. Dom är ju röda och sen blir dom gula så jag hade nog mer kallat dom Indianer eller Asiater. Vilka är gula och röda? JO en förkyld japan! Jag menar en japan är röd, ful, gul och ingen tycker om den! Bra där Jonnie där fick vi namnet!  Har btw precis kommit hem från jobbet!
Pussss

Simmat med Könshår?

I morse stod klockan på 06.20. Då gick jag upp för att simma.
06.35 stod jag där redo att be ge mig i vattnet.
Jag tittade rakt fram på den största bassängen som fanns. Den var fullproppad med
kvinnor och män med kroppar att dö för som simmade som elitsimmare
allihop. Jag tittade till mitt vänster där var det en lite större dam som simmade.
Hon simmade i alla fall i min liga. Jag övertalade Jennie att vi skulle simma där
eftersom det var mer utrymme där. Medan vi simmade i poolen så kom det mer och mer folk.
De flesta hade killer boddies så dom fortsatte till elitpoolen. Sedan började det komma en massa
gamlingar och dom valde självklart vår pool. Men det fanns ju plats så det spelade ingen roll.
Sedan kom jag att tänka på en sak som jag hört nämligen om man simmar i en timme så har man ca fått i sig 1,5dl urin. Eftersom jag simmade gamlingar så tror jag att jag fick i mig 3dl särskilt så mycket vatten som jag får i mig när jag simmar. Efter ett tag, typ 5min var jag död men fortsatte ändå. Efter 45min så kom det ett hårstrå mot mig. Ett mörkt krulligt hår! Jag såg det och jag svär nästan på att jag hörde hajen musik medan det kom närmre och närmre.
Jag regerade inte först,  jag tänkte att det kunde varit mitt hår eftersom jag har mörkt lite lockigt hår!
Sedan slog det mig kunde det ha varit ett mörkt krulligt hår från någons nedre region sedan slog andra tanken mig, kunde det vara ett hår från en en gammals person nedre del?????!
Och det fick mig att fundera byter man färg över allt på kroppen samtidigt när man blir äldre? eller början man längst upp och sen går det neråt? eller kan man ha två olika färger?
Sen hade en timme gått jag tänkte inte mer på det utan gick och duschade.
Sedan åt jag frukost med Jennie. Gick hem tittade på Alice i underlandet, en bra välgjord film. Pausade lagade mat till mig och Jennie. Satt nere på gården och åt med Jennie sen så gick upp diskade. Svarade i telefonen typ 1000gånger och sedan mer Alice. Nu är jag klar och ska snart börja göra i ordning mig för jobb=)
Skriver väl sen
Pusss

Eclipse Jobb Oslo!

Oj shit en vecka går snabbt!
Det som har hänt är i alla fall jobbat varit i Oslo och firat midsommar. Jobbat varit på Eclipse!
Om vi börjar med jobbet! Det har varit som vanligt!
Sedan Oslo och midsommar! Det var roligt inte den roligaste midsommar jag har haft men helt klart godkänd!
Sedan Eclipse. Filmen var bra. måste skryta med att jag var en utav de första som såg filmen. Ska nog se den igen för att se hur jag känner andra gången! Blev dock lite besviken med fighten i den!
Sedan har jag en fråga där Kattis dum förklarade mig på men den kommer ändå! Kan man köpa hur mycket sprit som helst på systemet? Jag menar kan jag gå till Systemet och säga hej jag vill köpa allt ni har? Kattis menade på att det är som att fråga Ica hej får jag köpa all er läsk! Jag tycker inte det är samma sak!
En annan sak som jag funderat på innan som är lite äcklig men jag varnar känsliga läsare!
Om man har flottigt har kan man då steka saker i det flottet. Inte för att jag vill göra det men kan man göra det? Skulle det vara möjligt?
Jag har varit hemma i drygt 2månader nu och jag kan säga jag har bara klarat en dag utan att vara onyttig på något sätt! Men nu jävlar ska jag börja bli nyttig igen! Det blir simning imorgon klockan sju! Fråga mig inte varför men det blir bara det!
Aja ska väl dra mig mot sängen om jag ska orka mig upp:P
Pusssss

Ben, Jerry jag och morsan såklart!

Yellow!
Om vi börjar med igår!
Twilight grejen var sådär. Egentligen inget att hänga i granen men idag så är nog 8.000 unga tjejer och en och kanske 5 killar hesa och har ingen röst för att de skrek som fan! Sen i alla fall så stack vi på lite afterwork! Slutade riktigt lyckade och alla tog nå någon mer öl än vad som var väntat. Och eftersom jag numera är chef så måste jag visa ungdomarna vart skåpet ska stå. Jag lyckades så bra med det att jag nästa (Märk ordet NÄSTAN) inte kom in när vi skulle gå vidare. Damn I´m good!
Idag däremot har jag ej gjort så mycket. Jag mötte upp Jennie för att gå och käka frukost/lunch på Pizza Hut, Sedan drog vi till systemet där Jennie tömde butiken till alkohol till sig och Christian. Sen har det bara var jag mina bästa vänner Ben & Jerry och så morsan. Snart ska jag kila och jobba lite. Märkte även att min trappuppgång har fått två fina flaggor en med Röda korset på och den andra Triss=) Undrar hur dom kom dit=)
Ha det bäst nu Pusss

Näsor och Twilight saga

God morgon!
Vad händer idag?
Idag ska jag jobba och sen ska jag på Twilight-saga event! Ska Bli roligt sen blir det väl kanske en öl med jobbet.
En sak som jag har funderat på ganska länge är jag som har en liten större näsa än en medel Svensson borde ju få plats med mer snor i min näsa. Och om jag då även har större näsborrar så borde jag få större snorkråkor. Men smakar mitt snor annorlunda än någon annans och luktar snor något? jag menar mitt snor är borde ju inte lukta samma som någon annans. Jag tror att mitt snor är luktfritt för att jag har det i min näsa jag vänjer mig vid lukten men skulle jag ha någons annans snor i min näsa så tror jag att det skulle lukta! Jag kan ibland när jag nyser känna en doft som jag inte annars brukar känna men kan det vara för att jag just har en större näsa så att jag har mer snor som samlas och därför känner den lukten? Och borde inte dom som har större näsor också kunna känna lukt bättre?


Kakor, Fotboll, fotboll, Morsan, True blood = en perfekt söndag

Heej!
Idag är det Söndag eller snart var det Söndag!
Jag har gjort massor men egentligen ingenting!
Dagen började med att jag vaknade klev upp i sängen gick och handlade frukost med Jossan.
Käkade frukost började titta lite True blood vilket är sooo Good och sedan How I met you mother even better! (thanx Bettan) Sedan kom Cruella och Christian hit. För er som inte vet så är Cruella=Jennie. Jag och Jossan gav hennes det smeknamnet på henne under hennes uppväxt (tonår). Sedan Lagade jag och Jossan mat Christian och Jennie satt och tittade på tv. Vi käkade och sedan för att kolla på Denis när han spelade mot Hammarby idag! Sedan åkte vi hem skilldes med Cruella och Chris över en het diskussion. Sedan bakade jag lite kakor köpte mjölk och nu så käkar jag kakor dricker mjölk och ska snart titta lite mer på Morsan( how i met your mother ).

Hur jag mötte din Morsa!

Jag gråter floder har nämligen sett alla avsnitt på How i met you mother! Den bästa serien på väldigt länge så har bara filmer att titta på nu men jag pallar inte titta på någon film jag vill titta på morsan! Det är typ en riktig morsan kväll idag. Nää det får bli Zoombieland istället har hört att den är bra!




Bröllop!

Yellow!
Idag är det bröllop och det är väl ingen som kan undgå det? Tycker dock att det har blivit lite för hypat för min del så jag har bestämt mig för att stanna hemma titta på film istället=) Kanske slänger ett öga sen på tv:n för att se hur hon ser ut vår blivande drottning. Jag tycker faktiskt att Victoria är ganska snygg fräsch för sin ålder!
En sak som jag funderade på är hur blir det nu om Victoria och Daniel inte kan får barn? Får dom då adoptera barn? Om dom skulle göra det skulle det barnen då få bli ett tronbarn? Eller skulle något utav Madeleine eller Calle-Philles barn bli det? Och vad skulle hända om Victoria skulle bli lesbisk skulle då det bli två drottningar eller skulle hon vara tvungen att ge upp tronen?
Idag ska Syrran och Denis på Student/ Födelsedag och jag ska vara all by my self och njuta utav att just vara det!
Här är en bild på mig och Jossan från idag när vi tittade på bröllopet.
Pussss

Midsommar!

Nu är det snart midsommar längtar verkligen till det! Egentligen tycker jag att midsommar är överskattat så som nyår och alla de andra högtiderna! En bortförklaring till att supa men vad gör det?=)
I år igen ska jag till Oslo och fira! Förra året var jag där för att Malin låg på sjukhuset för att hon hade blivit påkörd utav en motorcykel! Malins kommentar var "förlåt om jag inte är så rolig det är ju trots allt midsommar". Min kommentar var Hell no att du får ta det som en ursäkt till varför du inte dricker! Okej den var väl inte riktigt så utan mer Thank god you are alive!
I alla fall förra året så blev det lite besök på sjukhuset och Malin delade rum med en riktig bitter fitta men snäll och fjäskis som jag är så bjöd jag Bf:en på en tårtbit hon tog i mot den och frågade om jag hade lagt gift i den. Jag tänkte I wish!
Midsommaren blev riktigt bra trots att Malin låg på sjukhuset. En kväll slutade med att jag fick för mig att Malin behövde en grön kundvagn när hon kom hem från sjukhuset. Så jag övertalade Tesse när vi var på väg hem från krogen att vi skulle bära upp den kundvagnen jag fick tag i till deras våning (4:e våningen)
Så när hon kom hem från sjukhuset så tada stod den där. Just det glömde säga att Malin delade då lägenhet med två andra tjej kompisar. Dom märkte den när jag och Tesse hade åkt hem för dom sov inte hemma medan vi sov där!
Vi får se hur Midsommar slutar detta året när Malin är uppe på sina ben och jag och Tesse är tillbaka dena gången med fler personer=)
Pusssss

On my mind right now!

Heeej!
Jag har ganska mycket på hjärnan just nu!
Först vill jag bara berätta att jag fått Vip biljetter till Twilight eventet=) Ass nice, ska gå med jobbet dit
En annan ganska rolig sak men lite tragisk är att jag numera kan känna skillnaden mellan Plopp och Center. får väl bli mitt nya party trick!
Det jag har funderat över annars lyder Om man rakar sig någonstans på kroppen där man har hår så växer det ju ut mer och man får grövre hårstrån. Varför kan man inte då om man har finare hår typ (tunnhårig) raka sig flera gånger så att de hårstråna man har blir tjockare och fler? Skulle inte det fungera?
Sen är det en annan sak! Jag kan tycka det är okej att det luktar kiss i bland bland tunnelbanan men va fan härom dagen luktade det bajs! Jag menar vem fan bajsar på en tunnelbanestation? Hur torkar man sig? Går man ner dit släpper en klick och sen tar tåget vidare när man luktar bajs eller går man ner dit när man är å stan och är nödig och sen går upp igen för att shoppa vidare? Inte okej!
Annars är allt bara kanon med mig! Lite trött men vem är inte det?
Nää får bli allt för idag!
Pusssss

RSS 2.0