Bio!

Har precis kommit hem från jobbet. När jag var påväg hem kom jag på att jag glömde mina nycklar på jobbet så jag var tvungen att vända om shoot! Jag kom hem tog över Jennies och Christians försök  att laga mat. Det blev kyckling med spenat och soltorkade tomater och pasta. Riktigt bra blev det. Sedan blev det till att göra sten sax påse om vem som skulle diska. Denna gången gick jag helskinnad ut medan Christian fick och står fortfarande och diskar. Nu sitter jag och tittar på Merlin på ettan. En ganska b-serie men jag har första säsongen hemma så får väl försöka titta lite. Häromdagen så köpte jag två par riktigt snygga skor. Ett par beiga Sneaky Steeve och ett par röda keds! För en vecka sedan när jag var på bröllopet så förvann mitt minne runt den här tiden.

Ivkäll i alla fall blir det bio men vi är oeniga om vilken bio det ska bli. Jennie och Christian vill Bröderna, en svensk film som man kommer ångra när man hyr medan jag Jossan och Denis vill se Inception med Leonardo Dicaprio som är den nyaste stor filmer och kommer att ta slut när den kommer på hyr. Om det blir Bröderna så tar jag nog mitt liv på Bio då vi får hoppas på att det blir Inception.

En sak som jag blivit förvånad över är att ingen från Stockholm, eller Norrland vet vad en Olle är. En stickad Olle. Märkliga människor det.

Ha det så bra
Pussss

B-day

Idag eller nu fyller jag år=) Congrats till mig själv helt enkelt!
Min önskelista är
Iphone 4
iphone 4
iphone 4
iphone 4
iphone 4
iphone 4
iphone 4
en ny systemkamera
iphone 4
iphone 4
iphone 4
en egen lägenhet.
En egen häst (NOT)
snälla barn!
Jag har ett förslag till riksdagen och det är att man borde få vara ledig på sin födelsedag! Eller att det blir en röd dag så man får dubbelt betalt!
Första gången på länge jag inte kommer att fira min B-day med Jossan. Lite tråkigt är det men jag har lite små aningar om att jag kanske kommer det ändå=)
Nej godnatt Hörs mer när jag vaknat i morgon!
Pusss

Dagen Efter!

Okej trots allt att jag var lite cranky innan bröllopet så ordnade ut sig. Jag blev ganska nöjd med kläderna och allt . Bröllopet var fint och Ida min kusin kunde inte ha varit vackrare.  Om jag ska klaga på något under själva vigseln så var det prästen som ibland gick upp i falsett.
På själva festen så gick det ganska vilt till för mig eller jag som inte dricker så ofta nu längre drack lite mer än vad jag tålde. Jag kom hem i säng vid 9 tiden tror jag. Men mitt minne slutar vid klockan 6. Får tacka Lolla för att hon tog mig hem Jennie för att hon nattade mig och alla de andra för en trevlig kväll som slutade liute för tidigt kanske för mig. Jag skyller på att jag drack på tom mage eftersom jag inte gillade förrätten.
Idag har jag mått som jag förtjänar, inte bra med andra ord. Jag har aldrig lyckats bli riktig bakfull men idag damn vad bakfull jag varit. Fick bara stanna 4 gånger på vägen upp till Stockholm för att jag skulle tömma det lilla jag lyckats få i mig. Idag hade jag planerat att vakna tidigt ta mig till stan och träffa Josef en liten stund men så blev ej fallet. Sorry. Men nu så mår jag bättre men ska snart gå och lägga mig! Det tar på krafterna att vara bakis och jag har en nyfunnen respekt för alla som har det. Men en fråga om  man då är alkis blir man aldrig bakis och känner "Jag ska aldrig, aldrig dricka mer"? Eller är alla som är alkoholister dom som aldrig blir bakfuklla?( Jag var en utav dom innan men No more)
Pusssss

Bröllop!

Nu är det snart dags för Bröllop!
Jag har faktiskt ingen lust att gå, mina Filippa k byxor är fortfarande kvar i Sthlm, Mina Tommy Hilfiger skor är kvar i Sthlm och min röda näsduk var ful röd. Vädret är inte heller i topp men vad förväntande jag mig när jag befinner mig i en utav Sveriges regnigaste städer.

Dom kommer inte heller kunna hänga ut det vita lakanet med en röd blodfläck längre ner dom redan har fått en liten dotter.
Men det är ju gratis bar så efter några glas känner jag mig som snyggast i världen och beger mig ut till dansgolvet för att skaka Rummmpa!

Nej nu måste jag fixa mig är redan lite sen but hey thats me!

En bild från ett bröllop Jennie och jag var på för 4år sedan eller något sådant!


Yeees!

Yeees! Det ser nu städat ut! Jag har packat och sett klart Snabba Cash! i'm soo Good! Nu blir det jobb sen sluta vid tre kta till bussen hoppas av bussen kuta till tåget åka ner till Småland för att gå på bröllop imorgon=)
Några frågorni kan fundera över!
Vilket armstöd på bion är ditt egna?
Är ögonbryn och fransar ansiktshår?
Hur kommer det sig att vaniljsocker, vaniljglass m.m är vitt när själva vailjpinnen är brun?
Ha det bra
Ciao!

Jobb, Pung och Fågelhora

Heeej!
Idag har jag jobbat åkt hem köpt thai mat planerat att städat tittat lite mer än hälften på snabba cash planerat att städa igen skjutit upp det men nu får jag nog ta tag i det. Ska fusk städa lite (Jennie in your face att du inte läser min blogg får då hade du vetat att jag fuskade denna gång) Sen ska jag titta klart på Snabba cash pack fixa iordning mig för sömndags. Snabba cash är verkligen överskattad, har inte läst boken men tycker dn har varit för hypad! Lite kul ändå att det utspelar sig i Stockholm så att man känner igen sig lite.
Fran A till Ö så enligt min ipod ska det finnas 7 individer som har Pung som sitt registrerade tilltalsnamn! Det är ju inte ens okej att döpa sin unge till Dick varför ska man då döpa den till Pung? Även om det skulle vara någon äldre som heter Pung vad tänkte föräldrarna då? Pung är även en plånbok ska jag då döpa min unge till Plånbok?
Sedan finns det även 5 personer som har efternamnet Hora. Ännu värre! Hej har jag kommit till familjen Hora? Nää borde ju vara lite vett i vad man väljer för namn!
Om Vi nu ska prata om en sak som jag hatar mer än disktrassor och fötter så är det fåglar! Jag verkligen hatar dom. Dom flyger och skiter på en (har dock adrig blivit träffad), dom skriker, flaxar och är bara extremt jobbiga. Genom att skriva deet här vill jag komma fram till att en struts öga är större än dess hjärna!
Till er alla som läser min blogg vill jag säga keep up the good work och börja ät mer fågel=)
Pusss

hål och fågelbajs

Idag har varit en riktig bajs dag! Påväg hem fick jag sitta först mittemot en tjej som tydlig inte vet hur man rakar sig under armarna! Det var riktiga krock kuddar, försökte ta kort men hon tog jämt ner armarna när jag skulle ta kort. Inte okej! Okej om en tjej skulle ha en liten buske men den var gigantisk större än vad jag någonsin skulle kunna odla fram och jag är ändå man! Hon hade små shorts på sig men jag vågade ej titta närmre, försökte fästa min blick på något annat skulle inte vilja se något mer hår på något oönskat ställe!
Sedan så på pendelen kom det på äldre som satt och klagade på allt och alla (precis som jag gör nu) och då ville jag bara säga att sluta klaga och ta vara på tiden ni här kvar era bf men jag tog mig i kragen och var tyst för en gångs skull!
Om vi nu ska vara lite positiva så kan jag säga att min fötter är ganska mjuka och lena, jag är mätt och inte hungrig, jag behöver inte gå på toaletten och jag luktar skapligt gott.
En sak som jag funderat över. Jag har aldrig haft hål i mina tand men när man får hål i tänderna varför borrar man? borde man inte limma? Eller något annat.
man kan ju inte borra ihop hålet eller?
En annan sak som hände idag btw fick nästan en fågelbajs på mig och började då fundera över varför fågelbajset är vitt? Jag menar alla andras är ju andra färger! Strange.
Här är jag och en apbebis. Btw ett tips på youtube är pippi och apan. So fun!

Scary!

Men vad hände? Jag var riktigt duktig ett tag men sedan bara försvann allt!
Mycket men även lite har hänt sen sist!

En sak som jag i alla fall har kommit på är att jag är lite små skraj för människor med riktigt rött hår och fräknar, scares the hell out of me! Var på grönan häromdagen med Bettan och Geggan. Vi åkte och hade det riktigt kul men när jag gick av en attraktion skrattandes stod hon där, röd hårig och fräknig med grå/gröna ögonoch skrattade. Hon såg mig komma jag skrattade när jag gick ut men sen dog mitt skratt när hon fäste ögonen i mig.  Det var som all lycka försvann. Hon var som dementorna i Harry Potter, dom som tar bort glädjen och livsglöden i en! Vet inte  varför dom gör det, kanske haft etyt trauma i mitt liv med någon readhead freckles face någon gång! Kanske var Pippi som slog mig eller något. Jag hoppas verkligen att jag inte sårar någon fräknig rödhårig där ute men då hoppas jag att du skulle vara rädd för mig. (skulle vara lite status faktiskt=)

Sedan har jag faktiskt mest jobbat. Ska Hem till småland igen till helgen, ska träffa mamma och pappa och gå på min kusins bröllop.

Har ven fått svar på en sak. Det finns ingen gräns på hur mycket man får köpa på systemet!




Damn Scary

Småland!

Heeej!
Med mig och mina finnar/japaner är allt bra. Hoppas att det är det med dig också=)
Idag är jag tillbaka i småland eller i Växjö. Jag åkte ner med Jossan min syster som ändå skulle hem.
Vi gick igenom hennes musik i bilen och slängde det mesta och bestämmde oss för att vi ska fixa ny musik.
När vi kom till Lindköping så såg vi en jätte stor galleria där vi stannade och shoppade lite.
Efter vi stannade så kom vi fram till att jag skulle köra. Det jag kan säga var att det gick väl helt okej tyckte jag. Jag menar jag vet att jag inte är den bästa på att köra bil att jag kör lite inpulsivt och svänger lite häftigt men tycker ändå att det är helt okej bara jag slipper att försöka ta en parkeringsplats! MEn det tyckte tudligen inte Jossan som tyckte att min körning har blivit ännu sämre så hon satte sig bakom ratten och jag fick sitta brevid. Fine by me.

Det är i alla fall skönt att vara hemma lite och bli bortskämd med grillad mat och att slippa diska och göra maten, Me like!


En fråga som kan vara bra att ha till helgen.Om en nykter person skulle köra hem en full person och medan de åker så måste den nykttra chaffören ta av sig sin jacka och ber den fulla personen att hålla i ratten. Är det då rattfylleri? 

Nää nu är det käk hörs senare!
Pusss 

RSS 2.0