Koh Chang

Heeej! Sorry om det har varit lite daligt med uppdate men som sagt ar jag pa semester.
Just nu befinner jag(vi) oss pa Koh chang en o nara gransen till Kambodja.
Har har det hant det fran det ena till det andra. Har kommer lite flashbacks vad som har hant de senaste dagarna!

Dag 1. Kom vi till Koh Changpa pa eftermiddagen. Pa kvallen  checkade vi mest laget, sag hur beachen var inte mycket mer.

Dag 2. Borjade vi dagen med att ga ner till stranden. Val pa stranden efter tva timmar sa borjade det att osregna sa vi bestammde oss for att ga hem. Val hemma tog vi det mogna beslutet att inte deppa ihop for att det regnade utan att utnyttja dagen och aka pa upptacktsfard. Jag tyckte vi skulle hyra mopeder ochaka till ett Vattenfall och sa blev fallet. Pa vag till vattenfallet sa blev det skinande vader sa battre kunde det inte bli. For att komma till vattenfallet var vi tvugna att ga igenom en djungel sa vi traskade pa med vara flippflopps. Sedan nar vi var framme vid vattenfallet tog vi oss ett bad i sotvattnet och badade under sjalva fallet. Sedan trottnade vi pa det och akte ner till en annan strand som lag ganska nara for att passa pa och sola de sista solttimmarna. Vid klockan 23.00 sa bestammde vi oss for att ga ut, men inte dar vi bodde utan pa en annan strand. Klockan 00.30 var vi klara och pavag till den andra stranden. Nar vi kom fram sa var det helt dott och det var bara en massa gubbar dar. En neger kom  fram till mig och fraga om han fick ta med sig Sofia hem. Snall som jag var sa jag att han fick sjalvklart ta med sig Sofia hem. Men sa blev dock ej fallet. Sedan kom det fram en fransorska och fragade om hennes mans bror fick ta med sig martina hem for lite hulla hulla, sjakllart fick han det emn sa blev ej fallet. Jag och Sara j blev bittra for atty inga ville bjuda med oss hem sa vi bjod med varandra hem istallet. Det slutade med att vi bestammde oss for att aka hem. Men Klockan hade hunnit bli 4 och tydligen sa gick det inga taxibilar sa sent. Vi stoppade forsta basta bil och fragade oss om vi inte kunde fa kopa oss en plats. Dar satt redan en Kanadensare som hade givit chafforen 1000bath for sin och sin Thaihoras plats, Vi tankte inte vara sammre sa vi sa erbjod oss att betala 450bath for oss alla 3. Det blev en massa tjaffs mellan oss och kanadensaren och sedan mellan kanadensaren och chafforen och sen thaihoran och chafforen och sedan mellan thaihoran, kanadensaren, chafforen och oss. Det slutade med att ingen fick aka med men vi fick en taxibil. Han gick med pa att vi skulle betala 450bath for oss fyra och att kanada och thaihoran skulle betala 1000bath for sig. Good deal tyckte vi men det tyckte inte kanadesaren. Hans fel att inte kunde pruta. Det fick oss att undra vad han egentligen skulle ha betalat for thaihoran. Vi hade nog i alla fall inte betalat sa mycket som han gjorde.

Dag3. Martina var sjuk och vi andra ville inte bli smittade sa vi gav henne allt hon behovde, bestallde upp mat till henne och gick ner till beachen. Pa kvallen gick vi och kakde pa en fin restuarang gick till 7eleven kopte oss en massa onyttigheter coh seplade kort m.m. Martina madde mycket battre pa kvallen.

Dag4. Hyrde vi moppar for att kora runt on. Nar vi val hade kort markte vi att man bara kunde kora halva on for sedan lag det ett stort berg ivagen men langst ner lag det en beach som vi bestammde oss for att besoka. Pavag till sa hittade vi ett stalle dar det stod nationalpark. Det kan vi inte missa sa vi bestammde oss for att aka dit. Vagarna pa den har on ar inte de basta och de gar upp 90garders lutning och sen nerat i 90garderslutning och sa fortsatter det sa plus att det ar en massa svangar och andra hinder ivagen i backarna. men I alla fall dit jag ville komma sa vara vagen till nationalparken annusammre den var tom sa daligt sa att mitt ivagen precis efeter en nerforsbacke sa slutade vagen och istallet var det ett riktigt stort djupt hal i vagen. Tanken var val att man skulle lura stackars turister att aka dit for att de skulle gasa ner i halet do eller svimma och sedan i slutet utav dagen bli ranade. ganska smart i alla fall. Vi bestammde oss for att strunt i nationalparken och aka till stranden. Vi akte till stranden solade nagra timmar och bestammde oss for att aka hem. Pavag till vara mopeder sa sag vi lite apor sota tankte vi, men det skulle visa sig att dom var allt annat an sota. Nar vi kom fram till mopederna sag vi att det inte en eller fler apor utan manga och dom satt pa vara mopeder. Vi skulle ta kort pa dom och da visade sig att det var fula ackliga och framforallt aggresiva apor. Dom satt pa mopden speglade sig och forsokte forstora backspeglen. Sofia fick vara mannen och forsoka skramma bort dom emn det slutade med att vi alla sprang for vara liv. Vi tog hjalp av en Thai som fick fosa bor aporna skrttandes. Allt hande nar Javla Japaner satt i en bil brevid och Filmade oss. De satt och skrattade.( Vi hoppas att de brinner i helvetet, vilket de kommer att gora.) Chockade akte vi hem for att lugna ner oss. Sedan gick vi ner till stranden kakade mat och njot utav kvallen.
ps soffan e cool

Dag5(idag). Idag har vi bara varit pa stranden solat och njutit av var sista dag har for imorgon aker vi till Kambodja. Ska forsoka hitta en dator dar men nu racker det for idag.

Thai Thai Thai!

Hejjj Bloggen och ni lasare som har okat med 100% ( det vill saga 3lasare) Nu ar jag antligen i Thailand! eller har varit har ett dygn nu=) Resan hit gick riktigt bra, jag flog fran Arlanda till London sedan london till HongKong och till slut Hongkong Bangkok. Det som var drygast pa resan var att vara i Heathrow. Sedan lackte det fran taket som dom loste pa ett valdigt bra satt, namligen att ha hinkar dar folk ska sitta och dar det droppar! Pa planet sa traffade jag dock en valdigt nice person som hette kurt! Han var 80ar pa ett ungefar och satt och skrattade till simpsons. Han skulle halsa pa sin Dotter som bodde Nya Zeeland! sen var jag i alla fall i Hongkong och fick nastan ett plan for mig sjalv! var inte mkt folk dar jag satt, hade val borjat lukta sa mycket att dom var tvugna att flytta pa alla andra. I allafall sa kom jag fram till bangkok hamtade min vaska och fann flickorna utanfor mcdonalds! Idag har vi tittat pa en massa budda statyer och bestallt lite resor! Imorgon drar vi till koh Chang for att sedan dra vidare in till Kambodja!

Nar vi val var och bestallde lite resor sa fick vi mat. Soffan(Sofia) fick en acklig raksoppa medans vi andra fick fried rice! Nar soffan kakade sa sa hon att hennes mat sag ut som hjarnor och sa  att maten inte var god, Thailandaren som serverat mat och som hjalpte oss med att planera resan fragade vad hon sa, da svarde Soffan artigt this is so delicious, da sa Thaikvinnan delicious delicious you think that everything is delicious haha you eat evrything take some more food Da sa Soffan I'm not that fat, da svarade thaikvinnan yes you are just like me=) alla brast i ett skratt!

Naa nu lagger jag upp lite bilder pa hur vi haft det idag=) om det inte fuckar sig eller tar for langt tid och btw Juanita och cecillia kameran fungerar utmarkt love you =P Peace out pusss

Hittade bara denna bild pa datorn sa ni for noja er med grabbarna har=)

All by my self


Först vill jag tacka Lovisa för den fina headern jag fått=) Blev riktigt bra. Idag så hände två bra saker! Jag slutade jobba och Sara j och de andra lämnade landet! Skönt att slippa Dom verkligen! hoppas jag inte springer på dom i Thailand bara. Ska verkligen bli skönt att flyga själv så man slipper höra deras tjat. Nu fick jag ett sms utav dom slipper inte ens dom när de är i London. Okej Jag är väl lite bitter för att jag får åka själv och lyssna på All my self och ja jag är bitter för att jag inte kan reta och vara extremt jobbig på flyget nu tycker jag bara synd om den stackars jävel som får sitta brevid mig! Nää nu ska jag packa det sista,  ska föröka blogga nu när jag ska iväg

peace out Pusss

Färdig!! :)

Varsegod JOnniebooy :P
Hoppas ni får de kul på resan o att du tyckte bloggen blev fin!!! :)

/ Lovve

RSS 2.0