Äckel Päckel!

Yellow!
Hoppas allt är bra! Hos mig är et bra men fick en liten chock idag!
Min dag började bra sov hos Denis och Jossan. Vaknade käkade frukost och sträck kollade sedan på How I meet you mother, vilket är hur bra som helst! Skulle sedan åka in till stan tog pendeltåget allt var fortfarande okej men sedan från ingenstans kom han! Han med dom äckliga benen. Jag menar killen hade sår över hela benen och hade shorts! För det första har man så fula och äckliga ben så har man inte shorts och går och showar dom! Det var inte ens shorts varmt ute! Om man nu skulle vara tvungen att ha shorts ta på dig plåster eller fondation! För det andra gå och kolla upp det att det inte smittar och ha en skylt på dig där det står smittar ej men jag är ledsen att jag äcklar dig=(  För det tredje om du nu har sådana äckliga utslag sitt inte och grov hångla med din flickvän vilket också är ganska äckligt på ett tåg så att du drar till dig ännu mer uppmärksamhet! Om du nu skulle vara tvungen att göra alla dessa saker snälla nästa gång ha på dig en papperspåse över huvudet med ett hål för munnen och ögonen kanske jag skulle tycka att du vore lite rolig!
Bara för att ni ska se hur äckligt det var tog jag ett kort så kan ni se själva!
Annars idag hart jag träffat Kattis som hade halv 8 hos mig och eftersom jag ej har en egen lägenhet så körde vi halv 8 hos Jennie & Christian. Kom även på att jag inte jobbar mer med Bea vilket kommer bli skit tråkigt för att jag hade verkligen time of my life med henne men får ringa henne varje dag nu när vi ändå Jobbar samma tider=)
Försök att ej spy till bilden Pusssss

Sex & the City and my mommy!

Hejj var ett tag sen again!
Sorry ska bli bättre på att blogga hoppas jag eller jag ska försöka!
Härdan efter ska jag be varje kväll på att lyckas med bloggen=P
I alla fall ska jag på förhandsvisningen av sex and the city idag. Kanske inte min favorit film direkt men gratis bio är alltid kul!
Jag tänkte på en sak idag när jag duschade schampo som är för färgat hår är väl för att bevara färgen i håret?
Men vad händer då om man hr mörkt hår och sedan färgar det ljusare får man tillbaka sitt ljusare mörkare hår om man inte använder det eller vad har det för mening?
Jag menar jag fattar ju att om man har ljust hår och färgar det mörkare så kan färgen åka ur och det blir öjusare igen men tvärtom? Vet inte om jag köper det riktigt!
En annan sak jag funderat över men fått svar på är Arlas herrgårds ost står det att den var en ren och nötaktig smak. Vad menade dom med ren? Ren som inte smutsig eller ren som ren. Man kunde ringa dom så det gjorde jag.
Jag fick i alla fall svaret att det var ren som inte smutsigt dom menade men vad menar man då med ren smak? det fick jag inte svaret på men jag sa till kvinnan i telefonen att dom skulle vara lite tydligare härdan efter men tror inte att dom bryr sig om det!
Var även hemma över helgen plus lite och träffade min föräldrar. Dom skulle på bröllop så när dom ändå var uppklädda tog jag lite kort och det jag kan säga är att min mamma är Damn Hot här kommer ett bildbevis!
Pussss

Första dagen på det gamla jobbet!

Heeej=)
Har Jobbat min första dag på min gamla tjänst var glad när jag gick till jobbet och var faktiskt jätte glad när jag kom hem! Min mobil är dock död. har laddare hos Jossan men så kan det gå!


Möte med Chefen!

heeej=)
Idag har jag haft möte med min Chef!
Det gick kanon! SKa gå tillbaka på min gamla tjänst på Hemmakväll för att sedan få min egna butik i juni=) yeahy!
Det bästa med att bli butikschef är att jag får ringa för hur mycket jag vill och ha på mobilen på jobbet! Även att jag får en ny mobil när min gamla som jag köpte i Thailand är en blå mobil med nallekaniner eller nallebjörnar på!
Jag såg en riktigt bra film igår som hette Brother med Natalie Portman, Jake Gyllenhall och Tobey Maguire igår den var riktigt bra!
Ha det bra så länge Pussss kommer en bild från förra året när jag var i Australien=).

Hemma igen=)

Hej!!
Ja nu var man hemma igen då=) Känns lite konstigt men samtidigt skönt!
Jag var kanske inte den bästa på att uppdatera bloggen men skit samma ni får en liten sammanställning av vad som hände efter Vietnam!
Vi var i Bangkok och shoppade, sedan lite norr över Thailand där vi levde på en flotte mitt i en flod! Där red vi elefanter, klappade tigrar gjorde bamboorafting. Efter vi hade varit där så åkte vi till Koh tao. Där blev Soffan sjuk again, jag tog dykarcertifikat (riktigt coolt att dyka) och Sara och Martina låg och stekte på stranden.
Efter att vi hade varit på koh Tao åkte vi till Koh Samui. Där låg Soffan på sjukhus i tre dagar jag Martina och Sara låg på stranden shoppade hängde lite hos Soffan på sjukhuset och inte så mkt mer.
Vi därefetr till koh pangan där det var Fullmoonparty. För er som inte vet vad Fullmoonparty är så är det ett jätte stort party som är en gång i månaden varje gång det är fullmåne. Där var vi några dagar festade och låg och solade. Soffan kunde inte dricka för att hon åt antibiotika men gjorde sitt bästa för att ha roligt utan alkohol ändå!
Efter att vi hade festat åkte vi till Krabi där vi gjorde forsränning. Det är att man åker ner från en flod i gummibåt. Det slutade med att vi skvätte vatten på alla andra istället för att paddla.
Från krabi åkte vi till Koh lanta som var en ganska död ö men det var riktigt skönt med avkoppling! Efter Koh lanta åkte vi till Phi Phi.
På Phi Phi låg vi på stranden, festade snorklade (inte alls lika coolt som att dyka men fortfarande coolt) var på viewpoint, monkeybeach, the beach och sen en dag så fick vi springa upp i bergen för det var tsunami varning.
Det började med att vi satt på en restaurang och hade precis beställt vad vi skulle ha till frukost. Helt plötsligt skriker våran servitris på oss och vi fattar inte rikigt men hon börjar lipa springer därifrån och vi hör ordet Tsunami. Vi tar vårt pick och pack börja kuta efter henne. När vi kommer ut på gatan möter vi en massa thailändar och ett fåtal turister som springer för sina liv mot bergen gråtandes. Sedan ser man att även turister springer upp för bergen. När man kom mot trapporna mot bergen ser man folk som har panik ringer och gråter och små barn som står själva och gråter för fulla halsar. På vägen upp i bergen så ser jag en skorpion men skiter i det och fortsätter. Vi sitter längs uppe i bergen ett tag sen så får vi veta att allt är okej. Vi vet inte rikigt vad som hände men det kom aldrig någon tsunami tur nog men det var olika berättelser så vi får nog aldrig veta vad som riktigt hände. Samma kväll blev även någon skjuten på phi phi!
Vi åkte i alla fall från phi Phi till phuket där vi skulle fira det Thailändska nyåret! Det thailändska Nyåret gick ut på att man skulle spruta vatten på allt och alla man såg. Det var fullt med folk på gatorna och folk (även de äldre) åkte runt med bilar och kastade vatten på folket på gatorna! Det var riktigt roligt att vara med om!
Sedan åkte vi med övervikt på vårt bagage till Malaysia och det skriver jag mer om senare men här kommer lite bilder!

RSS 2.0