Kambodja!

Framme i koh ChangHej sorry om det var lite daligt med uppdate men det har varit internet Thats why! Nu kan jag beratta lite om vad som hant hoppas bara jag far med det roliga=)

Sist jag skrev sa sa var vi i Koh Chang, Thailand Nu ar vi i Phnom Phen Kambodjas huvudstad men vi har aven hunnit vara i Sieam Reap.

I alla fall Vi tog en buss fran Koh chang till gransen mellan Kambodja och thailand dar dar vi gick over och en jatte snall l;iten thai hjalpte oss over. det kanndes typ som om vi blev smugglade over lite Coolt anda att ha gatt over gransen. vi vfar tvugna om att ljuga vart vi skulle till Kambodja for att det skulel bli billigare for oss sa vi fejkade att vi skulle med thaien till ett stalle som hette batang bong men vi skulle egentligen till siem reap. Nar vi val annlande till siem reap sa sag vi det fina lyx hotelet efter det andra och seedan sag vi att vi skulle bo pa Hilton guest house! Jag kan saga att skillnaden mellan geshouse och Hotel ar riktigt stor sa lite besvikna blev vi allt. Vi kom pa kvallen sa vi checkade bara lahet lite innan vi gck och la oss.

Dagen efter vaknade vi tidigt gick och kakade frukost bestammde os for att kolla pa en massa gamla tempel som kallas ankorwat. ( arse coola tempel som ar riktigt gamla och flera meter hoga. dar aven en film med Angelina Jolie spelats in) Jag sdprang upp och ner for alla trappor som barnrumpan jag ar och fottade. Tjejerna tog det lite lugnare och chillade lite mer. det tog lite mer an en halv dag. Sedan
akte vi ner till cityt kakde och bestammde oss senare for att ta massage. Det blev ingen vanlig massage utan det blev fiskmassage. Det betyder att man stoppar ner fotterna i en jattestor balja dar det ar en massa ganska stora fiskar eller sma om man hellre vill ha det. Sedan borjar fiskarna att kaka av ens hud pa fotterna. det var bade obehagligt och skont. kittlades dock som fan. Sedan gick vi och tog nagra ol blev lite berusade akte hem. kolckan var val ungefar 3pa natten och matstallerna dar vi bodde hade stangt alla forutom ett. Dar satt det bara en massa kambodjaner som gjorde sin egna mat pa resturangen (om man kan kalla det for det.) Vi var riktigt hungriga och vi kunde ju inte vara samre sa det fick det blev. Sa vi satt i kambodja och lagade varan egna mat pa deras vis. Vi imponerade stort pa kambodjanerna i alla fall.

For att gora det allt lite mindre sa kan jag sagga att pa de foljande dagarna som kom tills vi kom till phnom phenn sa han vi fa massage dar vi alla fyra sedan fick en massa stora blamarken utav, sag en stad som bara var pa vatten, tittat pa killingsfield dar en massa kambodjaner blivit mordade( Kambodjas svar till koncentrationslager) aven s21 dar man torterade folk for bara 20ars sedan shoppat. mm mera ska nu forsoka lagga upp en massa bilder om det gar! Annars sa vet ni i alla fall att jag forsokt!

peace out Pusssss


Kommentarer
Postat av: Elvis

Hej het=). Fiskmassage låter intressant:P. Hoppas ni har det underbart. Solen har äntligen börjat titta fram här hemma också. Saknar er allihopa.. Puss puss

2010-03-03 @ 21:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0